Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Bevakningen presenteras av

Arneng har gjort sitt val: "Syrianska är förstavalet"

Allsvenskan

Johan Arneng nobbar Norrköping – och går in i slutförhandlingar med Syrianska.
– De är förstahandsvalet nu, säger han till Sportbladet.

Sedan det stod klart att mittfältaren funderar på att lämna norska Ålesund har flera allsvenska klubbar hört av sig. Förhoppningen var egentligen att återvända till Djurgården, men där blev det inget avtal för Arneng. Då klev båda allsvenskans nykomlingar in i handlingen. Under förra veckan besökte Arneng först ”Peking” och sedan Syrianska i Södertälje.

Nu skriver Sportbladet att 31-åringen har bestämt sig. Det blir Syrianska – och avtalet ska undertecknas efter att Arneng återvänder från sin semester i Italien.

– De är förstahandsvalet nu. Får vi allt att fungera blir det Syrianska. Vi ska träffas när jag kommer hem, säger Arneng.

Annons

Han fortsätter:

– Jag tror att det kan bli ett väldigt spännande lag och det passar mig väldigt bra eftersom vi har hus i Stockholm. Sedan har jag lite vänner där sedan tidigare i Abgar (Barsom), Sharbel (Touma) och ”Sulan” (Suleyman Sleyman). Ja, det ser spännande ut, säger Arneng.

Publicerad 2010-12-06 kl 17:15

Årets fotbollsdeal!

Fotbollskanalen presenterar ett oslagbart erbjudande för dig som älskar fotboll. Nu kan du njuta av fotboll från några av världens bästa ligor och turneringar till ett extra bra pris på TV4 Play.

Streama alla matcher från UEFA Champions League, EM, Svenska Cupen, Allsvenskan & Superettan från discovery+, La Liga, Serie A och mycket mer för endast 299 kr/mån i 6 månader (ordinarie pris 399 kr/mån). Klicka här och använd koden PSSCFK.

I paketet TV4 Play+ Sport ingår även filmer, serier och underhållning för att förgylla dina dagar mellan matcherna.

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto