Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Tevez bekräftar flyttkrav – läs hela hans brev

England

Carlos Tevez bekräftar att han vill lämna Manchester City och klargör nu allt i ett öppet brev.
Så här skriver han:

"Sedan jag skrev på för Manchester City har jag njutit av att spela för fansen. De har välkomnat mig till klubben och jag beklagar att det har gått så här långt.
De förtjänar framgång som ett betalning för deras passionerade och tålmodiga stöd. Klubben är väldigt lycklig som har sådana här fans. Ingen som har sett mig spela för Manchester City kan ifrågasätta min inställning och min passion för klubben när jag har burit tröjan.

Trots det kan jag bekräfta att jag har lämnat in en transferansökan till klubbens ordförande. Nu måste jag ta mig tid och tänka eftersom det här är en viktig del av min karriär. Mina känslor har inte förändrats och det är tråkigt att vi har nått en sådan här situation men det är något jag tänkt på länge och har spenderat många timmar funderandes på.

Annons

Jag ville lämna i somras men blev övertygad om att återvända till klubben. Dessvärre har mina känslor inte ändrats. Jag tar väldigt illa upp över ledningens påståenden om att någon annan påverkat mig till detta. Beslutet är mitt eget. Jag är besviken över att ledningen nu försöker måla upp en annan bild av verkligheten.

Min relation med vissa direktörer och individer i klubben har krossats till en nivå där det inte skulle gå att reparera. Jag vill inte säga mer om det. De vet om det eftersom jag har sagt det till dem. Jag vill också klargöra att jag inte har några personliga problem med Roberto Mancini.

Jag kunde ha skrivit på ett förbättrat kontrakt när jag erbjöds det av klubben tidigare den här säsongen men mitt beslut handlar inte om pengar. Jag har klargjort det för både styrelsen och klubbens ledning flera gånger. Ägaren har varit väldigt generös i sina erbjudanden. Jag vill tacka Shejk Mansour för hans förståelse och stöd.

Annons

Jag vill tacka fansen för att de fick mig att känna mig välkommen i Manchester City och hoppas att de håller med om att jag har gett allt för klubben på planen”

Publicerad 2010-12-12 kl 22:12

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto