Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Bevakningen presenteras av

AIK förhandlar med Baxter

Allsvenskan

AIK är mitt i förhandlingar med Stuart Baxter, skriver Aftonbladet.
- Oavsett vad som händer har jag tänkt att fundera under januari innan jag bestämmer mig hur jag vill göra, säger Baxter till fotbollskanalen.se.

AIK jagar en ny ledarstab och drömmer om guldtränaren från 1998 - Stuart Baxter - som en av de som ska leda laget nästa säsong. Drömmen kan bli verklighet. AIK:s sportchef Jens Andersson träffade nämligen Baxter under måndagen i hans sommarbostad i Höganäs, ett par mil norr om Helsingborg, skriver Aftonbladet.

Andersson hade dessutom sällskap med tränaren Andreas Alm i mötet med Baxter som inte hoppat på ett nytt jobb sedan han fick lämna posten som förbundskapten för Finland i början av november. Nu kan han alltså komma tillbaka till den klubb han ledde mellan 1998-2000.

– Det är naturligt att söka den kompetens Baxter har för att få hjälp, säger Jens Andersson till tidningen.

Annons

– Jag är ertappad med fingrarna i kakburken. Det är svårt att säga att jag inte träffat Baxter, men jag tänker inte kommentera vad vi har diskuterat, säger Jens Andersson.

Sedan tidigare är det klart att Andreas Alm blir kvar som tränare i klubben och att Nebosja Novakovic är på väg tillbaka i klubben i någon form. Skulle alltså kunna bli en supertrio för mästarklubben från 2009 - med Baxter, Alm och Novakovic.

På måndagen avslöjade fotbollskanalen.se att även Iran vill ta del av Baxters tjänster - och att han hade många intressanta jobberbjudanden.

- Men pengar har aldrig varit min gud och man måste se till helheten. Oavsett vad som händer har jag tänkt att fundera under januari innan jag bestämmer mig hur jag vill göra. Sedan kan beslutet bli att tacka nej till alltsammans och avvakta lite till, det får vi se helt enkelt. Eller så känns något av de här jobben helt rätt, förklarade Baxter för fotbollskanalen.se.

Annons
Publicerad 2010-12-14 kl 08:32

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto