Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Streama alla matcher från Serie A på TV4 Play

TV: Här sänker Borriello Milan - Zlatan varnad och avstängd

Italien

MILAN - ROMA 0-1
0-1 Borriello 69'

Zlatan Ibrahimovic och Milan hade chansen att koppla ett järngrepp om Scudetton hemma mot Roma. Så blev det inte. I stället såg klubbens egen utlånade forward, Marco Borriello, till att nolla de rödsvarta.

På grund av att han tydligt firade sitt mål fick han merparten av San Siro emot sig - och när Borriello byttes ut buade nästan hela arenan åt honom. Borriello svarade med att applådera - Romas fans.

Zlatan då? Nja, svensken gjorde inte en av sina bättre matcher. Visserligen piggnade han till i slutet, men fram till dess hade 29-åringen hunnit missa ett par kvalificerade målchanser. Till sist fick han dock bollen i nät - men offsideavblåsningen var glasklar och när Ibra tog avslutet renderade det bara i gult kort. Nu är han avstängd i nästa ligamatch.

Annons

Anmärkningsvärt var att Romas storstjärna Francesco Totti stod utanför startelvan och inte fick spela en enda minut på lördagskvällen. Milans brasse Ronaldinho fick chansen i slutet av ordinarie matchtid, efter att Boateng tvingats kliva av med en befarad sträckning. Ronaldinho höll på att göra mål på cykelspark med sin första bolltouch, men kammade alltså - likt resten av Milan - noll.

"Rossoneri" leder fortfarande Serie A, men tre andra klubbar kan minska avståndet till tre poäng om de vinner sina hängmatcher.

MILAN: Abbiati; Abate, Nesta, Bonera, Antonini; Gattuso, Ambrosini, Pirlo; Boateng; Ibrahimovic, Robinho.

ROMA: Doni; Burdisso, Mexes, Juan, Riise; Brighi, De Rossi, Simplicio; Menez; Borriello, Adriano.

Se matchen i TV4 Sport!

Publicerad 2010-12-18 kl 22:57

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto