Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Babels hån mot domare Webb på twitter - kan stängas av

England

Liverpools Ryan Babel twittrade inte helt lämpligt om domarens insats efter att Pool åkt ur cupen. En bild på Howard Webb i United-tröja bland annat. Nu kan Babel vänta sanktioner.

I FA-cupmötet mellan Liverpool och Manchester United föll Berbatov tämligen enkelt och Ryan Giggs kunde slå in den efterföljande straffen. Liverpool fick sen även Steven Gerrard utvisad och åkte ur cupen efter 1-0-förlusten.

Det fick Pool-mittfältaren Ryan Babel att göra dumheter efter matchen. På sin twitter publicerade holländaren en redigerad bild på domare Howard Webb iförd en Manchester United-tröja. Och i anslutning till bilden publicerade han på sin twitter texten:

– Och de kallar honom för den bästa domaren. Det är ett skämt, skriver han.

FA ska nu utreda händelsen och Ryan Babel kan komma att straffas, efter ett uttalande från engelska fotbollförbundet, enligt nyhetsbyrån AP.

Annons

– Vi kommer defenitivt att titta närmre på detta fall, lyder uttalandet.

Berbatov som själv ordnade straffen har nu uttalat sig om situationen:

– Självklart var det straff. Det var tillräckligt mycket kontakt för att jag skulle tappa balansen och folk vet att jag inte slänger mig ofta, säger han till ITV1, enligt Sportbladet.

Publicerad 2011-01-09 kl 20:53
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto