Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Streama alla matcher från La Liga på TV4 Play

Beckenbauer attackerar Mourinho: ”Oförskämd och obildad”

Spanien

Tysklands legend Franz Beckenbauer går till hård attack på Jose Mourinho.
– Han är oförskämd och obildad, rasar Beckenbauer, enligt spanska goal.com.

Jose Mourinho har genom hela sin tränarkarriär väckt känslor och reaktioner genom fotbollsvärlden, och verkar inte ha gått någon oberörd. Senaste person att nu kritisera portugisen är den tidigare världsspelaren och fotbollsikonen Franz Beckenbauer, som inte är nådig när han beskriver Mourinho.

– Han är oförskämd och obildad. Faktumet att han har kashmirtröjor gör honom inte till en gentleman.

Beckenbauer menade vidare att Mourinho – trots att han vann trippeln med Inter – inte förtjänade att vinna Fifas pris som världens bästa tränare under 2010.

– Kaptener och tränare runt om i världen tyckte att Mourinho fick de bästa resultaten med mindre resurser än sina rivaler, men han har varit oförskämd och verkat obildad i sitt beteende för att uppnå sina mål.

Annons

Tysken nöjer sig inte där utan strör också lite salt i det gamla sår som var el Clasico-förlusten mot Barcelona under hösten.

– Samma tränare råkade också ut för höstens värsta förnedring när de förlorade med 5-0 på Nou Camp, efter en passningsfestival och fantasi från Pep Guardiolas Barcelona. Där vann den offensiva mentaliteten.

Fotbollskanalen.se

Publicerad 2011-01-15 kl 17:52

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto