Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

KLART: Ayranci till Hammarby: Har lite av det mesta

Superettan

Precis som fotbollskanalen.se tidigare avslöjat är Sinan Ayranci klar för Hammarby.
- Det här var efterlängtat, säger anfallaren till klubbens hemsida.

Sinan Ayranci är klar för Hammarby. Den förre BP-spelaren har även representerat turkiska Genclerbirligi men 20-åringen var kontraktslös innan Hammarby skrev kontrakt med honom.

Hammarbys assisterande tränare Roger Sandberg har tidigare jobbat med anfallaren Ayranci.
- Sinan är en väldigt tuff och oöm spelare som är riktigt jobbig att möta för motståndarna. Han har egentligen alla kvaliteter man vill se hos en straffområdesforward, säger han.

Sinan Ayranci håller med om att han är relativt komplett.
- Har har lite av det mesta, om jag ska vara ärlig. Jag är ganska snabb, bra på huvudet och skjuter bra. Men mina främsta egenskaper är min styrka och mitt skott, säger han.

Annons

Ayranci har skrivit ett treårskontrakt med klubben.
- Hammarby har varit mitt favoritlag sedan jag var liten och det är en fantastisk känsla att spela på Söderstadion (Ayranci spelade mot Hammarby i kvartsfinalen av svenska cupen förra säsongen). Nu får jag spela för Bajenfansen. Vinner man fansen så vinner man matcher och jag ska göra allt för att vinna fansen, säger han.

Publicerad 2011-02-16 kl 12:24

Årets fotbollsdeal!

Fotbollskanalen presenterar ett oslagbart erbjudande för dig som älskar fotboll. Nu kan du njuta av fotboll från några av världens bästa ligor och turneringar till ett extra bra pris på TV4 Play.

Streama alla matcher från UEFA Champions League, EM, Svenska Cupen, Allsvenskan & Superettan från discovery+, La Liga, Serie A och mycket mer för endast 299 kr/mån i 6 månader (ordinarie pris 399 kr/mån). Klicka här och använd koden PSSCFK.

I paketet TV4 Play+ Sport ingår även filmer, serier och underhållning för att förgylla dina dagar mellan matcherna.

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto