Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Grekernas miss: Zlatan, Rooney och Ljungberg i Manchester City

Europa League

När Aris skulle ta emot Manchester City i Europa League gjordes en liten miss - en skämtbild användes istället för lagbilden.

Aris gjorde en liten miss inför lagets möte med Manchester City. Kvällen innan match möttes som brukligt klubbarnas ledningar för en middag. Citys vd Garry Cook bad då att få se matchprogrammet för morgondagen och han fick sig en liten överraskning.

När programmet tillverkades hade man letat på nätet efter en lagbild på Manchester City och funnit en fin, tyckte man. Citys vd var inte lika nöjd med bilden som visade en 60-mannatrupp med spelare som Wayne Rooney, Kaká, Zlatan Ibrahimovic, Lionel Messi, Fernando Torres, Didier Drogba och Mesut Özil fanns med - liksom bildboksfiguren Waldo.

Trots att Citys representanter ska ha uppskattat det som ett skämt valde ett skamset Aris att genast tillverka nya program - det var nämligen inte menat som ett skämt utan rörde sig bara om en tabbe.

Annons

Matchprogrammet går nu, enligt the Guardian, att köpa på eBay och tippas bli ett samlarobjekt.

Publicerad 2011-02-18 kl 11:32

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto