Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Bevakningen presenteras av

Sågar HBK:s spanska "gnällspikar": Lägger energi på fel saker

Allsvenskan

Trelleborg tog en storseger mot Halmstad. Fredrik Jensen imponeras inte av ett HBK under spansk revolution.
- Det var mycket gnäll. De är spelskickliga men lägger energi på fel saker.

- Det syns tydligt att deras spanjorer inte trivs i det här vädret. Det är svårt att säga hur Halmstad är men de visade inte så mycket spelglädje, fortsätter Fredrik Jensen för FotbollDirekt.se.

Trelleborg må vara närmast dråpligt skadedrabbade men resultaten fortsätter att vara bra för tabellfemman.

Oavgjort mot Lyngby, Nordsjälland och Malmö FF blev i dag till en 3-0-seger mot haussade spanskinfluerade Halmstad med flera nyförvärv från självaste Real Madrid.
Halläningarnas tränare Pep Clotet Ruiz fick bland annat se Trelleborgs Ibrahim Koroma i comeback och från honom tidiga 1-0 efter en hörna.

Annons

Viljemålet öppnade för Trelleborg som hade 2-0 i halvtid genom Marcus Pode.

- Vi är svåra när vi får ett ledningsmål och det tror jag Halmstad kände. Vi skapade väldigt mycket och kunde ha gjort fler mål, även om Halmstad också kunde ha gjort något, säger Fredrik Jensen.

- Halmstad hade ganska mycket boll men var ineffektiva och kom sällan i bra lägen.
Men trots ett resultat som ger rubriker - och trots så många skador - så hade Fredrik Jensen helst sett ännu mer.

- Ja, spelmässigt har vi varit bättre i vinter än mot Halmstad. Vi hade bättre spel mot Malmö (2-2). Men det är klart att det känns bra att vi gör resultat - trots att vi saknar så många spelare.

- Men Koroma var tillbaka den här gången och det var ett plus, liksom Viktor Svensson som spelade en halvlek. Det är viktigt att se att våra yngre spelare visar sådan inställning som de gör när vi har problem med skador som vi har.

Annons
Fredrik Jensen imponeras av flera unga namn och ordar snabbt fram flera som är på väg mot speltid i allsvenskan den här säsongen.

- Robin Jakobsson, Tobias Mattsson och så har vi Thiago Pinto Borges. Det ser bra ut. När vi får tillbaka alla spelare vi saknar så får Tom (Prahl) en riktigt bra konkurrens-situation.

Thiago gjorde slut på matchen när han efter en timmes spel gjorde 3-0

FotbollDirekt.se

Publicerad 2011-02-19 kl 18:08

Årets fotbollsdeal!

Fotbollskanalen presenterar ett oslagbart erbjudande för dig som älskar fotboll. Nu kan du njuta av fotboll från några av världens bästa ligor och turneringar till ett extra bra pris på TV4 Play.

Streama alla matcher från UEFA Champions League, EM, Svenska Cupen, Allsvenskan & Superettan från discovery+, La Liga, Serie A och mycket mer för endast 299 kr/mån i 6 månader (ordinarie pris 399 kr/mån). Klicka här och använd koden PSSCFK.

I paketet TV4 Play+ Sport ingår även filmer, serier och underhållning för att förgylla dina dagar mellan matcherna.

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto