Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Yaya Touré: Man City kan bli bättre än Barcelona

England

Manchester City fortsätter satsa hårt. Och Yaya Touré menar att man kan bli bättre än hans gamla lag.
- Om några år kan vi kanske bli bättre än Barcelona, säger han enligt the Guardian.

I somras lämnade Yaya Touré Barcelona för att bli den bäst betalda fotbollsspelaren i England och Manchester City. I sin nya klubb är han med i en satsning som ska ta City till den absoluta världstoppen. Med de miljarder som pumpas in tror Toure att laget kan bli bättre än självaste Barcelona – som många menar är bäst i världen. Men än är man inte där.

- Just nu kan man inte jämföra Barcelona med City eftersom Barca är på toppen med toppspelare; Messi, Xavi, Iniesta, Dani Alves – de är fantastiska.

- Men City värvar fortfarande nya spelare. Om några år kan vi kanske bli bättre än Barcelona. Men vi måste fortsätta arbeta hårt och förbättra vårt spel.

Annons

Innan man blir bäst i världen finns det förstås ett par mål att uppfylla. Dels har ju inte Manchester City vunnit någon titel sedan 1976 – men är nu framme i kvartsfinal i FA-cupen - och sedan ska man kvala in till Champions League.

- Vårt mål är att ta oss till Champions League nästa år, det är väldigt viktigt för klubben. Det kommer bli svårt eftersom Liverpool är på väg upp och Chelsea kommer komma tillbaka.

Publicerad 2011-02-22 kl 08:22

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto