Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

"Arsenal snor underbarn från Barca"

England

Enligt spansk och brittisk press har Arsenal kommit överens med den 16-årige Barcelonamittfältaren Jon Miquel Toral Harper om ett kontrakt.

2003 värvade Arsenal den då 16-årige mittfältaren Cesc Fabregas från Barcelona - en riktigt lyckad affär för Londonklubben. Nu kan historien upprepa sig.

Enligt rapporter i både spanska och brittiska medier har Arsenal nu gjort klart med Jon Miquel Toral Harper från Barcelona - en annan 16-årig mittfältare. Toral Harper har en engelsk mamma och enligt The Sun är Barcelonaföreträdare rasande på Arsenal för att klubben återigen snor en talang framför ögonen på spanjorerna.

ESPN hävdar dock Barcelona att inte ansträngt sig nämnvärt för att övertyga ynglingen om att stanna i Katalonien. Klubben uppges få knappa fyra miljoner kronor i ersättning för Toral Harper, som beskrivs som en stark och teknisk mittfältare. 16-åringen har representerat Spanien på U16-nivå.

Annons
Publicerad 2011-02-22 kl 10:47

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto