Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Streama Uefa Champions League på TV4 Play

Gattuso talar ut om bråket: Tackar Gud för att Ibra inte lade sig i

Champions League

Gennaro Gattuso berättar att han är tacksam för att Zlatan Ibarhimovic inte blandade sig i bråket mot Tottenham förra veckan.

Helst skulle Gennaro Gattuso följt med Milan till London för returmötet mot Tottenham, trots att han är avstängd. Men han avstår nu.
- Jag ville vara i London för returen, men fick rådet att inte åka. Det är 37 000 av dem på arenan, jag hade kommit tillbaka med ett svullet ansikte från 37 000 smällar, säger Gattuso till Le Iene television enligt Football Italia.

Orsaken till engelsmännens ilska är förstås bråket med Spurs hjälptränare Joe Jordan under och efter lagens första möte i Champions League åttondelsfinalen. Det bråket gav Gattuso fyra matchers avstängning, vilket blir fem om man räknar in den avstängning han redan hade för antalet varningar. Hårt, känner italienaren.

Annons
- De gav mig fem matchers avstängning. De hade lika gärna kunnat slänga mig i fängelse i en månad.

Om själva bråket menar han att det var en väldig tur att Zlatan Ibrahimovic inte blandade sig i.
- Tack gode Gud för det, annars hade vi fortfarande varit kvar där, säger han och lägger till att det även var tur att Cassano inte spelade

- Det var även tur att Antonio Cassano inte fick spela i Champions League. Det var meningen att jag skulle lära honom hur vi uppträder i Milan. Han sa bara: ”Vilket fantastiskt exempel du satt för mig”

Publicerad 2011-02-22 kl 23:40

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto