Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

TV: Sparkar ugglan av planen: "Ville se om den kunde flyga"

Andra ligor och cuper

Minns ni spelaren som kastade ut en anka från fotbollsplanen?
Nu har han möjligen överträffats i råhet – av en ugglesparkare.
- Jag ville se om den kunde flyga, säger Luis Moreno till sitt försvar.

Under vintern uppmärksammade fotbollskanalen.se detta klipp från belgiska ligan, där en stackars and förirrat sig ut på gräset mitt under pågående match. En spelare råder bot på situationen och hivar helt sonika bryskt iväg djuret, som landar hårt bakom en reklamskylt.

I helgen var det dags för nästa omilda behandling, denna gång mot en uggla. Colombianska Deportivo Pereira mötte Atletico Junior när den till synes förvirrade fågeln kraschade ner vid ena straffområdet. Snabbt var Deportivo Pereiras Luis Moreno framme vid ugglan – och lobbade iväg den över sidlinjen.

– Jag vill be om ursäkt till fansen. Jag försökte inte att skada den. Jag gjorde det för att se om den skulle flyga, säger Moreno enligt Sportbladet till AP.

Annons

För sitt tilltag straffas han nu av sin egen klubb med avstängning, och det colombianska förbundet har öppnat för fler disciplinära åtgärder.

Ugglan då? Jo, den uppges ha fått vård för en benfraktur, men enligt veterinären som behandlar den är skadorna inte livshotande.

Publicerad 2011-04-14 kl 18:19

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto