Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Streama alla matcher från Serie A på TV4 Play

Zlatan klev av skadad från Milans träning

Italien

Zlatan Ibrahimovic är ryggskadad och stod över Milans onsdagsträning, uppger Sportbladet. Däremot bör han bli spelklar till Juventusmatchen i helgen.

Det är ett tajt schema som Serie A-laget har framför sig. Först mötet med Ibras gamla klubb i Serie A, och på onsdagen väntar returmöte med Tottenham i Champions Leagues åttondelsfinal.

Nu kommer dock illavarslande rapporter från Milan. Zlatan Ibrahimovic har skadat ryggen – och till en början spreds uppgiften att båda jättefajterna var i fara för hans del. Sportbladet skriver att flera italienska medier gick ut med rubriker om att svensken ”möjligen kan sitta på bänken” och ”Allarme Ibra”.

Men svensken ska sedan dess ha undersökts med ultraljud och fått en positiv diagnos av Milans läkare. Det mesta tyder på att han tränar individuellt i morgon, men det rör sig inte om någon allvarlig skada.

Annons

Däremot är det inte säkert att Zlatan spelar hela Juve-matchen. Beroende på hur den utvecklas kan tränare Massimiliano Allegri välja att vila honom, på grund av den oerhört viktiga Spurs-drabbningen.

Publicerad 2011-03-02 kl 21:11

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto