Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Streama alla matcher från La Liga på TV4 Play

”Knivattack” mot Mourinho en tidningsanka: Kan ha varit ett finger

Spanien

José Mourinho blev aldrig utsatt för en knivattack. Enligt klubben är det en helt snedvriden nyhet. Någon knivattack har helt enkelt inte ägt rum.

Spansk press slog på rejält när nyheten om att en man beväpnad med kniv ska ha försökt attackera José Mourinho och huggit hans livvakt så att denne fick föras till sjukhus. Real Madrid är rasande över rapporteringen som de menar är helt felaktig.
- Om något allvarligt hänt hade vi gått till polisen direkt. Det är knappast så att någon försöker knivhugga Real Madrids manager och vi inte gör någonting åt det, vilket är vad media påstår, säger en talesman för klubben enligt Football-Italia.

Så här beskriver klubben händelsen:
- I hotellet kände en av säkerhetsvakterna något på sin rygg och insåg att det var ett litet sår. Det kan ha varit en penna, staketet eller en fingernagel.

Annons

Det var tidningen Cadena Ser som var först ut med nyheten och där rapporterades om ett fyra centimeters knivhugg på livvakten och att allt ska ha fångats på övervakningskamera. Återstår att se om några sådana bilder kan publiceras.

Publicerad 2011-03-05 kl 21:35

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto