Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Ferguson häpnar vid Barcelonas skadetur: ”Jag förstår inte hur de tränar”

England

Alex Ferguson räds inte att möta Barcelona. Däremot är han paff när det kommer till deras skador.
- Det fantastiska med Barcelona är att de väldigt sällan roterar laget, säger han enligt the Sun.

Harry Redknapp var oväntat ärlig när det kom till Champions League-lottningen inför kvartsfinalerna och sa rakt ut att han inte vill möta Barcelona. Alex Ferguson menar att det inte är Manchester Uniteds sätt att agera – och sågade dessutom Redknapps uttalande.

- Det är inte bra taktik att prata om hur bra Barcelona är och visa fruktan och oro. Det är inte vårt sätt. Man måste ta varje hinder som det kommer.

Nej, Sir Alex ville inte hylla Barcelona för hur de spelar fotboll. Däremot häpnar han över hur sällan deras nyckelspelare är skadade – och menar att det inte fungerar att rotera på så få spelare i England.

Annons

- Det fantastiska med Barcelona är att de väldigt sällan roterar laget. Det är fantastiskt när man tänker på hur många matcher man spelar nuförtiden. Jag förstår inte hur de tränar. Kanske har de bara tur med skador?

- Det är en annan fotboll i Spanien. Det kanske hjälper. Klimatet är bättre. Det kan vara en annan anledning. Men vi har en stor trupp för att spelet i det här landet suger musten ur dig. Du skulle inte kunna spela samma spelare varje vecka. Inte i det här landet.

Champions League-kvartsfinalerna lottas imorgon. Då får Ferguson se om det blir Barcelona som United får möta.

Publicerad 2011-03-17 kl 16:46

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto