Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

TV: Fotbollskanalen Europa: Med svenska kanoner, Berg-missar och fula ukrainska överfall

Andra ligor och cuper

Samuel Armenteros är veckans svensk med sitt chipp-mål samtidigt som Granqvist och Bakircioglü bombade också in mål - se allt i Fotbollskanalen Europa.

England, Italien, Spanien, Tyskland, Holland och till och med Norge. Fotbollskanalen Europa bjuder på det mesta och bästa från veckans och helgens fotboll. Programmet börjar med Balotellis hysteriska klipp där han inte får på sig sin väst - och slutar med ett rätt fult överfall i Ukraina på Sjachtar Donetsk Adriano.

Marcus Berg har det tungt med målskyttet och missade igen - från väldigt bara en meter. Samtidigt var Kennedy Bakircioglü och Andreas Granqvist i ropet med varsitt drömmål som båda var kandidater till veckans snyggaste. Det absolut snyggaste krutade dock Derdiyok in för Stuttgart.

Veckans svensk: Samuel Armenteros - som gjorde sitt sjunde ligamål och visade varför han ska vara med i U21-landslaget.

Annons

Se svenskmålen och missarna tolv minuter in i del 2. Se veckans fulaste (från Ukraina) och veckans snyggaste (Derdiyok) 16 minuter in i del 2.

Fotbollskanalen.se

Publicerad 2011-03-21 kl 00:54

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto