Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Streama alla matcher från La Liga på TV4 Play

Van Persie sågar Barcelona: ”De gnäller och klagar på allt”

Spanien

Robin van Persie stör sig på Barcelona. Han menar att Barca-spelarna gnäller för mycket på planen.
- Det blir extremt irriterande, säger han till De Telegraaf.

Den holländska anfallsstjärnan var i centrum flera gånger under åttondelsfinalen mot Barcelona. Han gjorde mål i första mötet, delade ut några smällar – och blev sedan utvisad i det andra mötet efter stor kontrovers. Nu tittar han tillbaka på mötena och ger Barcelona ett par stora kängor.

- Jag förstod inte allt liv som blev när jag tacklade Messi. Alla blev arga på mig, men jag behandlar inte honom på något annat sätt än någon annan motståndare. Ingen hade klagat om jag hade tacklat Mascherano, säger Robin van Persie.

Det är dock inte det enda som van Persie stört sig på med Barcelona. Han menar att det spanska laget är gnälliga på planen.

Annons

- Barcelona-spelarna gnäller över allt som händer på planen. Det var en besvikelse att se det. Det är något som till exempel Chelsea-spelarna inte gör i England. Barcelona är ett fantastiskt lag, men det borde verkligen sluta gnälla och klaga så mycket. Det blir extremt irriterande på planen.

Samtidigt hyllar också van Persie Barcelona och menar att de är ett fantastiskt lag som han hyser stor respekt för.

- Jag håller Barcelona till och med högre än spanska landslaget. Trots det – alla lag kan besegras. Jag kände mig inte sämre än Barcelona-spelarna på planen.

Publicerad 2011-03-24 kl 15:45

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto