Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Bevakningen presenteras av

INFÖR HÄCKEN-ÖREBRO: Alvbåge: ''Dumt att peka ut någon speciell''

Allsvenskan

Örebros John Alvbåge överraskas inte av Häckens succé. Målvaktsstjärnan ser ett topplag framför sig där det kryllar av matchvinnare.

HÄCKEN Christoffer Källqvist - David Frölund, Mattias Östberg, Emil Wahlström, Kari Arkivuo -Dominic Chatto, Josef Karlsson - Jonas Henriksson, John Chibuike, René Makondele - Mathias Ranégie.

Preliminär startelva:

Skador/avstängningar: Tom Söderberg, Björn Anklev.

Han är formstarkast: Hela Häcken ser formtoppat ut: Målvakten Christoffer Källqvist har varit formidabel och John Chibuike har briljerat på mittfältet. Men Mathias Ranegie är svår att komma i från här. Visade iskyla i avslutningarna vid hattricket senast mot Syrianska och ser ur som en allt hetare kandidat till skytteligatiteln.

Annons

Citat från Häcken:

- Varje match lever sitt eget liv och jag tror inte att lagens förra matcher påverkar speciellt mycket. Självklart är vi nöjda med segern mot Syrianska men den har vi lämnat bakom oss nu, säger tränaren Peter Gerhardsson till Häckens hemsida.

- Framförallt är jag nöjd med de taktiska bitarna och viljan vi visar att hela tiden vinna tillbaka bollen.

ÖREBRO John Alvbåge - Patrik Anttonen, Michael Almebäck, Magnus Wikström, Samuel Wowoah - Magnus Kihlberg, Nordin Gerzic, Alejandro Bedoya - Kushtrim Lushtaku, Andreas Haddad, Valdet Rama.

Preliminär startelva:

Skador/avstängningar: Robin Staaf, Per Johansson.

Han är formstarkast: Alejandro Bedoya. Jobbat med avslutningarna under försäsongen och det har märkts. Två klassmål hittills från Bedoya, som redan är uppe i fjolårets målskörd.

Annons

Citat från Örebro: - Häcken är starka hemma på Rambergsvallen, men vi är också starka och jag tror på en trevlig match för publiken, säger John Alvbåge till FotbollDirekt.se.

- De anfaller med väldigt mycket folk: I djupled, i boxen, de har folk som kan skjuta på distans. Därför känns det dumt att peka ut någon speciell spelare i Häcken, de har så väldigt många alternativ framåt. Vi får se upp med alla.

- Det var som att vi slutade spela efter att vi gjort mål på Gefle senast. Vi gjorde tre misstag under matchen, slarvade tre gånger och blev hårt straffade för det. Förhoppningsvis har vi lärt oss något av det som hände och jag hoppas att vi gjort vår skitmatch för säsongen nu. Vi är väldigt revanschssugna.

Publicerad 2011-04-21 kl 12:28
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto