Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Bevakningen presenteras av

Mild räddningsplanka för Olsson?

Allsvenskan

Stödet för Jonas Olsson har sett unisont ut. Men nu kommer nya uppgifter: Det råder oenighet i Blåvitts styrelse kring Olssons framtid.

Uppgifter till Expressen gör gällande att Jonas Olsson inte sitter så säkert som det sett ut tidigare. Enligt uppgifterna är flera personer i IFK:s ledning missnöjda med Olsson, men sportchefen Håkan Mild har gått in och backat tränaren. Olsson ska sitta säkert i åtminstone några matcher till efter Milds "räddningsaktion".

IFK Göteborg vill inte kommentera uppgifterna, men ordförande Kent Olsson säger att frågan om tränarens vara eller icke vara varit uppe för diskussion.

- Det vi har sagt är; frågan kommer upp hela tiden, framför allt från medierna. Frågan kommer ju upp och därför har vi tagit upp frågan internt och diskuterat, hur känner vi i det här? Men vi har tålamod för vi tror på det här, säger Kent Olsson till Expressen.

Annons

- Vi tycker att vi ska vara långsiktiga. Statistiken visar egentligen att byta tränare, ja, det ger egentligen inget bättre resultat över tid. Det kanske inte är lösningen, det kan vara lösningen. Men vi vill inte vara för stressade på det.

Som det ser ut tittar inte Blåvitt på andra lösningar än en fortsättning med Jonas Olsson. Håkan Mild:

- Det finns inget annat spår efter AIK-förlusten än att Jonas fortsätter leda laget som tränare och coach.

Publicerad 2011-04-23 kl 09:21
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto