Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Fortsatta skadeproblem för Edman: ”Träningsduglig om någon vecka”

Allsvenskan

För två och en halv vecka sedan skadade Erik Edman hälsenan. Han är fortfarande inte tillbaka i vanlig träning och kommer missa flera matcher.
- Jag hoppas kunna vara träningsduglig inom någon vecka, säger han till fotbollskanalen.se.

Flera matcher är nu i riskzonen för Helsingborgs ytterback Erik Edman. Hälseneskadan han ådrog sig mot IFK Göteborg den 18 april har inte läkt än.

- Det är en liten bristning i hälsenan. Just nu kör jag simning, cykel och rehabövningar, säger Edman till fotbollskanalen.se.

Edman tror sig inte vara tillbaka i full träning på ett tag.

- Det känns bättre och bättre, men träningsduglig kommer jag nog inte vara förrän om någon vecka.

Hur många matcher tror du att du missar?
- Det vet jag inte, först ska jag bli frisk och sedan komma in i laget. Jag tänker inte så mycket på matcherna, mitt fokus ligger på att bli frisk.

Annons

Helsingborg möter Gefle hemma måndag den 9 maj, tre dagar senare är det dags för cupmatch mot Landskrona och måndag den 16 möter skåningarna AIK på Råsunda. Det lutar alltså åt att HIF får klara sig utan sin landslagsmeriterade vänsterback i upp till tre matcher.

Publicerad 2011-05-06 kl 13:21

Årets fotbollsdeal!

Fotbollskanalen presenterar ett oslagbart erbjudande för dig som älskar fotboll. Nu kan du njuta av fotboll från några av världens bästa ligor och turneringar till ett extra bra pris på TV4 Play.

Streama alla matcher från UEFA Champions League, EM, Svenska Cupen, Allsvenskan & Superettan från discovery+, La Liga, Serie A och mycket mer för endast 299 kr/mån i 6 månader (ordinarie pris 399 kr/mån). Klicka här och använd koden PSSCFK.

I paketet TV4 Play+ Sport ingår även filmer, serier och underhållning för att förgylla dina dagar mellan matcherna.

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto