Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Bevakningen presenteras av

Häcken öppnar för Dulee-värvning

Allsvenskan

Dulee Johnson-comeback i allsvenskan? AIK säger blankt nej till stjärnan. Men Häcken är positiva: "Vi kan ge honom en nystart".

– Det är klart att vi ska diskutera det, just nu har vi bra mittfältare, men vi måste prata om vi kanske kan ge honom en nystart, säger Häckens sportchef Sonny Karlsson till Aftonbladet.

Dulee Johnsson var på plats på Rambergsvallen när Häcken slog tillbaka AIK med 3-1 igår. Johnson har semester efter att - här går åsikterna isär - antingen fått sparken eller spelat ut sitt kontrakt med grekiska Panaitolikos. Klart är att Johnson letar ny klubb, men en comeback i AIK kan han glömma.
AIK:s sportchef Jens T Andersson svarar blankt nej på frågan om Johnson kan få dra på sig den svartgula tröjan igen.

Annons

Men det kan istället bli en gulsvart tröja för Johnson - i hans första allsvenska klubb Häcken ser man med mer blida ögon på den struliga mittfältsbegåvningen.

– Jag tror han får svårt att få något utomlands, det är ju inte bara i Sverige han har ställt till det för sig, säger Sonny Karlsson, och fortsätter:

– Vi kanske kan ta hand om honom, han har ju varit här tidigare.

Dulee Johnson själv ser dock inte allsvenskan som ett alternativ.

– Jag har redan vunnit allt här. Jag vill vara kvar utomlands. Jag räknar med att jag har sju, åtta kvar på elitnivå så det dröjer ett par år innan jag vill spela i Sverige igen,

Som Sonny Karlsson påpekar så kan det nog bli marigt för Johnson att hitta ny klubb, oavsett land och liga. Men 26-åringen ser ändå ljust på en fortsättning utomlands och passar också på att hylla AIK-tränaren Andreas Alm:

Annons

– Jag är inte den bästa människan, jag har tagit en del felbeslut – men jag vet att jag är en bra spelare. Det är viktigt för mig att hamna bland rätt människor, rätt klubb och rätt tränare.

– Andreas har en bra dialog med spelarna. Jag har stort förtroende för honom och Nebo (Nebojsa Novakovic). De två tillsammans med Rikard Norling och Torbjörn Nilsson är de tränare som jag fungerat bäst med.

Publicerad 2011-05-08 kl 12:35
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto