Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Bevakningen presenteras av

Häcken vill ta död på Dulee Johnson-rykte

Allsvenskan

Häcken intresserat av Dulee Johnson? I dag vill Häckens sportchef ta död på uppgifterna om AIK:s förra problembarn.
- Nej, nej det stämmer inte. Han kommer inte att bli aktuell för oss.

- Det där blev fel. Jag pratar för mycket ibland. Det kändes inget bra att läsa efteråt. Vi är ju inte intresserade av Dulee, dementerar Häckens sportchef Sonny Karlsson till FotbollDirekt.se.

Uppgifterna om Dulee Johnson uppstod då liberianen nyligen tittade på Häcken mot AIK.
Och genast satte rykten i gång om den klubblöse mittfältsstjärnan - sparken som han nyligen fått från sin grekiska klubb Panaitolikos.

AIK stängde snabbt dörren för Johnson när hans namn kom på tal, Häcken däremot öppnade för problembarnet och det pratades om en andra chans i en intervju med Sportbladet.

I dag vill Häckens sportchef Sonny Karlsson göra helt om och ta död på Dulee Johnsons chanser till en återkomst.

Annons

- Vi saknar ju ingenting på vårt mittfält och är det något vi inte tittar efter så är det en mittfältare. Dulee är inte aktuell och kommer inte att bli det, det är en långsökt tanke.

Har du internt fått kritik för den öppning du ändå såg ut att ge honom?

- Nej, inte så. Det här handlade mest om att jag inte var tillräckligt tydlig och så blev det så uppförstorat. Vad jag ville ha sagt var att man väl aldrig ska utesluta någonting.

- Men oavsett om vi nu skulle få ett erbjudande från Dulees håll så har jag svårt att se honom som ett framtida alternativ. Hans finns inte på någon lista och är ett namn som aldrig varit uppe för någon diskussion - inte minst genom den konkurrenssituation vi har på vår mitt.

Publicerad 2011-05-11 kl 16:28

Årets fotbollsdeal!

Fotbollskanalen presenterar ett oslagbart erbjudande för dig som älskar fotboll. Nu kan du njuta av fotboll från några av världens bästa ligor och turneringar till ett extra bra pris på TV4 Play.

Streama alla matcher från UEFA Champions League, EM, Svenska Cupen, Allsvenskan & Superettan från discovery+, La Liga, Serie A och mycket mer för endast 299 kr/mån i 6 månader (ordinarie pris 399 kr/mån). Klicka här och använd koden PSSCFK.

I paketet TV4 Play+ Sport ingår även filmer, serier och underhållning för att förgylla dina dagar mellan matcherna.

ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto