Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Silva vill se Cesc i City: ”Det hade varit fantastiskt”

England

Manchester City rycker i Arsenals Cesc Fabregas. David Silva går nu ut och säger hur gärna han ser spanjoren i sitt lag.
- Det hade varit fantastiskt, enastående, säger han enligt the Sun.

Manchester City lär förstärka laget enormt när man nu ska in i Champions League-turneringen och ska höja sin målsättning till nästa säsong. Klubben med guldbyxorna kopplas nu ihop med flera storstjärnor runt om Europa – och den som sägs vara högst på Roberto Mancinis önskelista är Cesc Fabregas. En person som mer än gärna ser att Arsenals lagkapten flyttar till Manchester, är landsmannen David Silva.

- Det hade varit fantastiskt, enastående, om han ville komma. Vi vet vad han har presterat och han stor erfarenhet från England.

Manchester City har stundtals fått kritik under året för sin tröga offensiv. Silva tror att Fabregas skulle kunna lyfta City i det avseendet.

Annons

- Han gillar att hålla i bollen och det är så vi vill spela. Han behandlar bollen som en vän och jag kommer väl överens med honom.

Enligt tidigare uppgifter ska City vara villiga att lägga upp emot 40 miljoner pund, drygt 400 miljoner kronor, för mittfältaren.

Publicerad 2011-05-14 kl 14:39

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto