Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Kroatisk landslagsman i bilkrasch – ligger i koma

Andra ligor och cuper

Den kroatiske landslagsmannen Drago Gabric tappade kontrollen över sin bil i regnet – och fördes allvarligt skadad till sjukhus.

Det var på måndagen som Drago Gabric, mittfältare i turkiska Ankaragücü, kraschade med sin bil på en regndränkt motorväg i Kroatien. AP rapporterar att Gabric förts till sjukhus i Split med allvarliga skador.

25-årige Gabric ska ha spräckt skallen och slagits medvetslös av kraschen, och ligger fortfarande i koma, enligt tidningen Slobodna Dalmacija. En passagerare i Gabrics bil fick lindriga skador.

Mittfältsspelaren Gabric har gjort fem landskamper för Kroatien och var uttagen i truppen till EM-kvalmatchen mot Georgien den 3 juni. Han är son till den förre landslagsmålvakten Tonci Gabric.

- Det är hemskt. Vad mer kan jag säga? Vi vet ännu inte vad som hände. Vi måste vara starka nog att vara tålmodiga och tro på det bästa, säger Tonci Gabric till Sportske Novosti.

Annons
Publicerad 2011-05-24 kl 12:44

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto