Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Bevakningen presenteras av

AIK jagar Viktor Claesson: "Definitivt en intressant spelare"

Allsvenskan

Debutant i U21-landslaget. Nu jagas Viktor Claesson av en hel drös klubbar - en av dem är AIK.
- Han är definitivt en intressant spelare, säger Björn Wesström till Fotbollskanalen.se.

19-årige Viktor Claesson gör succé i Värnamo. Tidigare i veckan belönades hans insatser med en plats i U21-landslaget. Och nu öppnar mittfältaren för en flytt.
- Det är flera klubbar från allsvenskan och Norge som har visat intresse. Jag känner mig redo för nästa steg, säger Claesson till Fotbollskanalen.se

AIK är en av klubbarna som följer Viktor Claesson. Och klubbens scoutingchef Björn Wesström är minst sagt imponerad av Värnamos jättetalang.
-Jag har sett honom live ett antal gånger, både förra året och i år. Han är en spelare som har potential att spela högre än superettan, definitivt, säger Wesström innan han beskriver Claesson.

Annons

- Han är en framstående offensiv spelare som har gjort sex mål från centralt mittfält i ett lag som ligger i nedre delen av superettan.

AIK:s scoutingchef tror att mittfältaren kommer att lyckas i allsvenskan.

- Han gör väldigt bra ifrån sig och det brukar tala för att man har potential att lyckas högre upp också. Han är definitivt en intressant spelare

Är du överraskad över att han blev uttagen i U21-landslaget?
- Nej, han kommer att passa väldigt bra i landslaget. De spelar med tre centrala mittfältare, precis som Värnamo gör. Så där kommer han säkerligen göra alldeles utmärkt ifrån sig.

Publicerad 2011-05-28 kl 17:40

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto