Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Bevakningen presenteras av

AIK testar division I-mittfältare

Allsvenskan

AIK jagar talanger i närområdet. När laget drar i gång träningen efter ledigheten finns en 21-åring från division I med i truppen.

Jonas Gustavsson representerar för tillfället Akropolis IF i division I Norra. När AIK startar upp träningen efter landslagsuppehållet kommer Gustafsson, född 1989, att få visa upp sig under de två inledande träningarna.

- Vi har bra koll på Jonas både historiskt och hans nuläge, det ligger i vår strategi att inventera spelare i närområdet i allmänhet och i samarbetsklubbarna i synnerhet, säger AIK:s scoutingansvarige Björn Wesström till klubbens hemsida.

Gustavsson har tidigare representerat AIK i såväl ungdoms- som juniorlag och dessutom spelat i samarbetsklubben Väsby United.

Mittfältaren har startat Akropolis samtliga åtta matcher i division I samt två av klubbens tre matcher i Svenska Cupen där han också gjorde lagets mål i förlustmötet med Brommapojkarna.

Annons
Publicerad 2011-06-05 kl 13:28
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto