Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Streama alla matcher från La Liga på TV4 Play

Kennedys tränare värvas av hårdsatsande Sevilla

Spanien

Kennedy Bakircioglu får vänja sig vid en ny stämma i Racing Santander. Sevilla hämtar Racings Marcelino Garcia Toral som ny tränare nästa säsong.

Sevilla gjorde under tisdagen klart med Marcelino Garcia Toral som ny tränare nästa säsong. Kontraktet är på ett år med option på två extra år. Garcia Toral kommer närmast från Kennedy Bakircioglus och Markus Rosenbergs Real Santander. Och nye tränaren har målen högt ställda.

- Vårt mål är att nå Champions League och bli trea i ligan, och jag tror att vi har reella chanser att lyckas, säger Garcia Toral.

Garcia Toral har en del bitar att jobba med om han ska klara målet. Dels måste han bygga upp anfallet efter klubbens förluster av såväl Frederic Kanouté som Luis Fabiano. Dessutom får han en diger uppgift i att stärka försvaret, som förra året släppte in hela 61 mål, fjärde sämst i La Liga.

Annons

Sevilla slutade på femteplats i La Liga förra året, vilket gör att de missade spel i Champions League nästa år. Istället får de nu rikta in sig på Europa League. En turnering som klubben vann under dess gamla namn Uefa-cupen 2006 och 2007.

Publicerad 2011-06-07 kl 15:25
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto