Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Kim förnekar Galatasaray-förhandlingar – men öppnar för flytt

Sverige

Kim Källström uppges vara klar för Galatasaray. Då slog han till med ett mål och två assist – inför ögonen på klubbens scouter.
– Jag tror inte att jag försämrade någonting, sa han efteråt om sin match.

Som fotbollskanalen.se skrivit tidigare är Galatasaray ytterst intresserat av Kim Källström. Enligt källor ska klubben ha inlett förhandlingar med både Kim och hans klubb Lyon, och var nära att slutföra en affär. Efter matchen förnekade dock Källström att han hade något konkret på bordet från den turkiska storklubben.

– Det stämmer inte, sa han efter matchen.

Enligt Hamrén gjorde Källström sin bästa match i landslaget, när han stod för ett mål och två assist mot Finland. Det gjorde han med Galatasaray på plats på Råsunda och på frågan om Källström tror att han imponerade på dem var han ödmjuk.

– Jag tror inte att jag försämrade någonting. Jag gjorde en väldigt bra match och var inblandad i mycket farligheter. Men det är inget jag funderar så mycket över, det finns det andra som sköter åt mig.

Annons

Hur ser du på en flytt?
– Jag känner mig ganska öppen för de flesta förslagen. Det är svårt innan man sitter med konkreta förslag i handen. Att jag skulle stanna sju och ett halvt år i Frankrike hade jag nog inte tänkt. Men nu när jag gjort det så stannar jag gärna kvar, säger han.

Källström har ett år kvar på kontraktet med Lyon och han säger att han i det läget måste det ta det lite kyligt och se ”vad det dyker upp för möjligheter”.

– När det väl händer något är ni nog de första att få veta – ni vet nog innan mig.

Publicerad 2011-06-08 kl 08:21

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto