Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Lilles VD: ”Gervinho vill till Arsenal”

Andra ligor och cuper

Gunners ser ut att förstärka anfallet nästa säsong med den hete ivorianske anfallaren Gervinho.- Han är i långt gångna samtal med Arsenal, avslöjar Lilles VD.

Lille vann såväl ligan som cupen gångna säsongen, och en av de drivande figurerna var ivorianske anfallaren Gervinho med sina 18 mål totalt.

Framgångarna har väckt större klubbars intresse och nu bekräftar Lilles VD Frederic Paquet att en övergång till Arsenal är nära. -Han vill lämna klubben och är i långt gångna samtal med Arsenal . Vi kommer att träffa dem snart och se vad de erbjuder. Han är helt klart en värdefull spelare för oss, säger Paquet till franska radiostationen RMC. Även Tottenham och Paris Saint-Germain har kommit med bud. Men Hotspurs bud var för lågt, och PSG:s bud var direkt ovälkommet.
Annons
-Vi har ingen avsikt att sälja till våra konkurrenter. Dessutom har han uttryckt en önskan att flytta till England. Det begränsar ju valmöjligheterna. Ivorianen har ett år kvar på sitt kontrakt och ryktas kosta Arsenal minst 135 miljoner kronor.
Publicerad 2011-06-14 kl 13:45

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto