Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Bevakningen presenteras av

Hammarbys trumfkort - kompisen kan locka hem Erik Sundin

Allsvenskan

Erik Sundin har aviserat: Han kommer flytta hem till Stockholm. Helsingborgs anfallsstjärna lär inte sakna bud, och AIK är intresserade. Men Hammarby kan nu oväntat sno åt sig Sundin framför näsan på Solna-klubben.


Erik Sundin fick ett rejält genombrott i Helsingborg ifjol. Nio mål blev det för anfallaren som började spela fotboll i AIK. Sundin har utgående kontrakt med Helsingborg och har öppnat för en flytt hem till Stockholm.

- Jag trivs väldigt bra i Helsingborg och vi är ett bra gäng här, men sedan är det klart att både jag och min sambo saknar våra familjer i Stockholm, säger Sundin

- Vi kommer också att flytta hem till Stockholm någon gång, frågan är bara när.

AIK vill ha hem Sundin den dag han lämnar Helsingborg, men nu visar det sig att Hammarby har ett vasst vapen som kan bli avgörande i jakten på anfallsstjärnan. 

Annons

- Jag är jättebra kompis med Erik och han är en av allsvenskans bästa spelare, säger Hammarbys sportchef Gustaf Grauers till Expressen.

- Vi måste alltid se till vad vi har för behov just då, om det skulle bli aktuellt att värva spelare. Men det är klart att han vore en jätteförstärkning. Han är 32 år, har en bra fotbollskarriär och som han spelar just nu kommer han inte att sakna anbud.

Erik Sundin själv är diplomatisk och säger att också en förlängning med Helsingborg kan bli aktuell.

- Jag vill inte säga så mycket om olika klubbar i Stockholm. Det finns många bra klubbar där.

- Jag har haft ett första snack med Jesper Jansson men vi får se vad som händer. Jag stänger inga dörrar utan ska ta ett snack med min agent.

Publicerad 2011-06-18 kl 08:21
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto