Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Pappa Djordjic om Blackpool: "Kände mig som en marsian när jag läste det"

England

Uppgifterna om Bojan Djordjic och Blackpool tar hans egen familj på sängen.
- Jag kände mig helt ovetande, som en marsian, när jag läste det, säger pappa Ranko till fotbollskanalen.se.

Enligt flera engelska medier lämnar den förre AIK-mittfältaren ungerska Videoton – för att på nytt spela brittisk fotboll. I Premier League-nedflyttade Blackpool återförenas han i så fall med tränaren Ian Holloway som hade Djordjic i Plymouth mellan 2005 och 2007.

Någon officiell bekräftelse på övergången finns dock inte – och fotbollskanalen.se har sökt Bojan Djordjic för en kommentar utan lycka. Samma sak, visar det sig, gäller även 29-åringens anhöriga som försökt nå honom under lördagen.

- Någonting är det ju som händer. Men vad? Jag har verkligen försökt att nå Bojan hela morgonen, men får inte tag i honom. Jag vet faktiskt inte vad som är på gång, säger pappa Ranko till fotbollskanalen.se.

Annons

Du har också hört uppgifterna om Blackpool?
- Ja, det finns ju rykten hit och dit. Men jag känner mig som en marsian - en människa från en annan planet som inte vet någonting. Summor nämns hit och dit i tidningarna… Jag har ingen aning faktiskt, säger Ranko Djordjic.

Han fortsätter:

- Sedan brukar man ju säga att ”pappret tar allt”, tidningarna kan skriva som de vill utan att det behöver ligga någonting bakom det. Men förhoppningsvis får jag kontakt med Bojan snart.

Under sitt tidigare samarbete med just Ian Holloway beskrevs det ibland som att duon var oense om saker och ting. Båda brukar vara frispråkiga och berätta vad de tycker i olika sammanhang.

- Deras samarbete? Man kan inte vara direkt lyrisk över det kanske... Men det måste ju ha funnits något hos Bojan som Holloway gillade, om det nu blir något med Blackpool. Ett kvitto på att han ändå gjorde bra ifrån sig senast, säger Ranko Djordjic.

Annons

Var de osams med varandra?
- Nej, absolut inte osams, men de hade nog lite annorlunda syn på vissa situationer, inte bara fotboll. Meningsskiljaktigheter kan man väl kalla det. Men det kan ju faktiskt vara lättare att ha att göra med sådana personer, att handskas med folk som inte håller inne med hur de mår eller känner.

Publicerad 2011-06-18 kl 13:23
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto