Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Bevakningen presenteras av

Iskall Mourad - då öppnar agenten för Gais

Allsvenskan

George Mourad är klubblös och utlandsintresset för anfallaren är lika med noll. Nu öppnar hans agent Fabio Alho för spel i Sverige - och Gais.
- De är välkomna att kontakta oss, säger Alho.

- Svenska klubbar letar Bosmanspelare i första hand och Gais kan vara ett alternativ säger Fabio Alho till FotbollDirekt.se.

George Mourads sexmånaderslån med portugisiska Porimonense har gått ut och anfallaren är nu klubblös. Just nu tränar Mourad med IFK Göteborg för att hålla igång.

Men hans agent Fabio Alho ser en annan Göteborgsklubb som en möjlighet - Gais. Med den oroliga anfallssituation som finns hos de grönsvarta, där Wanderson och Razak Omotoyossi kan försvinna i augusti så ser agenten en öppning för 28-årige Mourad.

- Gais har ju varit på tapeten flera gånger, senast i vintras. Sedan dess har vi inte hört från dem, men de är välkomna att kontakta oss, säger Fabio Alho.

Annons

Samtidigt menar Alho att utlandet fortfarande har prioritet. Men då ska något riktigt attraktivt dyka upp.

- Ja. George börjar ju komma upp i ålder och i så fall blir det ju förmodligen sista kontraktet utomlands. Då ska det vara en bra klubb.

- Vi ligger ganska lågt nu, George ska spela landskamp med Syrien nästa vecka och efter det får vi titta på vad det finns för alternativ.

Men något större intresse för Mourad finns inte i dagsläget, erkänner Alho. Men agenten känner ingen oro för att Mourad ska hitta en ny klubb.

- Det har funnits lite löst intresse från utländska klubbar under våren, men just nu har vi ingenting. Varken från utlandet eller Sverige. Det är faktiskt ingen svensk klubb som hört av sig.

- Men jag tror att det kommer blossa upp ju närmare transferfönstret vi kommer. När situationen ser ut som den gör med ekonomin, så är en kontraktslös spelare attraktiv. Jag tror ju att de svenska klubbar som letar strikers i första hand går på bosmanspelare. Gais kan vara ett sådant alternativ.

Annons
Publicerad 2011-06-22 kl 23:25

Årets fotbollsdeal!

Fotbollskanalen presenterar ett oslagbart erbjudande för dig som älskar fotboll. Nu kan du njuta av fotboll från några av världens bästa ligor och turneringar till ett extra bra pris på TV4 Play.

Streama alla matcher från UEFA Champions League, EM, Svenska Cupen, Allsvenskan & Superettan från discovery+, La Liga, Serie A och mycket mer för endast 299 kr/mån i 6 månader (ordinarie pris 399 kr/mån). Klicka här och använd koden PSSCFK.

I paketet TV4 Play+ Sport ingår även filmer, serier och underhållning för att förgylla dina dagar mellan matcherna.

ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto