Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Werder Bremen lägger bud på Milosevic – AIK ovilliga att sälja

Andra ligor och cuper

Werder Bremen ska ha lagt ett bud på AIK:s Alexander Milosevic. Enligt uppgifter pågår förhandlingar mellan klubbarna.
- Jag kommenterar inte enskilda fall, säger AIK:s sportchef Jens Andersson till fotbollskanalen.se.

Flera toppklubbar i Europa följer AIK:s mittback Alexander Milosevic med stort intresse. Werder Bremen är en av de klubbarna och de har varit på plats flera gånger under säsongen för att scouta spelaren. Enligt tyska Bild ska de nu ha bestämt sig för att agera snabbt – för att ingen annan klubb ska hinna före.

Förhandlingar ska nu pågå mellan klubbarna, något som AIK varken vill bekräfta eller dementera.

- Jag har valt att inte kommentera enskilda spelaraffärer i nuläget, utan när vi har något att kommunicera då kommer vi att göra det, säger Jens Andersson.

Werder Bremen ska vara villiga att bjuda upp till en miljon euro för 19-åringen. Frågan är om AIK säljer till det priset? Milosevic har kontrakt i ytterligare tre säsonger efter denna, och både han och hans agent har tidigare sagt att fokuset ligger i att stanna och utvecklas i AIK. Något som klubben förstås hoppas på också.

Annons

- Vårt motiv när vi värvade Alex och skrev ett fyraårsavtal, var att han skulle spela och utvecklas i AIK. Sedan är det klart att han gjort det på ett sätt som slår alla förväntningar och då får man agera utifrån det, men så länge som vi lever lyckliga tillsammans, Alex och AIK, så ser jag ingen anledning till att göra något annat.

Hans värde lär väl knappast sjunka heller?
- Sådant vet man aldrig. Vi är nöjda med situationen i nuläget och det är Alex också. Sedan spelar han fotboll på ett sätt som gör att han blir intressant för storklubbar, och det innebär att både Alex och AIK sitter i en gynnsam situation.

Hur högt värderar ni honom?
- Det är inget vi vill uttala oss om i media.

Publicerad 2011-06-27 kl 10:59
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto