Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Bevakningen presenteras av

HIF kräver 36 miljoner för Gerndt – FCK irriterat

Allsvenskan

Helsingborg har fått bud på Alexander Gerndt. Men kräver nu 36 miljoner, enligt uppgifter till fotbollskanalen.se.
- Inga kommentarer, säger sportchef Jesper Jansson.

Häromdagen bekräftade Helsingborg att ett bud på skyttekungen Alexander Gerndt hade lämnats. Budet kom enligt uppgifter till fotbollskanalen.se från FC Köpenhamn, och Sport-Expressen hävdar att det handlar om 18 miljoner kronor plus försvararen Peter Larsson.

Fotbollskanalen.se erfar nu att HIF kräver 36 miljoner kronor för sin landslagsanfallare. Helsingborgs sportchef Jesper Jansson vill inte kommentera uppgifterna:

- Jag kommenterar inte enskilda klubbar, och kommer inte att göra det. Vi har fått ett bud på Gerndt, och vi är villiga att lyssna på marknadsmässiga bud, säger Jansson till fotbollskanalen.se.

Annons

Har ni lagt ett motbud på 36 miljoner kronor?
- Inga kommentarer.

Enligt uppgifter till fotbollskanalen.se har HIF:s krav lett till irritation i FCK-lägret – 36 miljoner är orimligt mycket, tycker man i den danska huvudstaden.

Fotbollskanalen.se erfar dock att anledningen till Helsingborgs kraftiga prishöjning är att klubben hoppas att fler utländska lag ska ge sig in i kampen om Gerndt - det har tidigare ryktats om såväl holländska som tyska lag.

Publicerad 2011-07-05 kl 21:40

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto