Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Ljungberg står utan konkreta erbjudanden: "Pratar med tre-fyra klubbar"

Andra ligor och cuper

Fredrik Ljungberg är inte nära att hitta en ny klubb. Flera klubbar är intresserade – men ingen har erbjudit kontrakt.
- Det är inget som är konkret på något sätt ännu, säger hans agent Phil Smith till fotbollskanalen.se.

Fredrik Ljungberg är klubblös efter att hans kontrakt med Celtic gick ut i våras. Tiden i Skottland blev fotbollsmässigt ingen höjdare för svensken, efter att han av olika anledningar aldrig riktigt lyckades slå sig in i Neil Lennons och Johan Mjällbys lag.

Nu är Ljungberg på jakt efter en ny klubb. 34-åringen har dörrarna öppna för i stort sett hela världen och kan tänka sig både Europa och Amerika, enligt agenten Phil Smith.

- Det finns klubbar som vi pratar med, men det är fortfarande rätt lugnt på marknaden och det är inte så många klubbar som gjort något än. Vi försöker komma fram till vad som är bäst – om det är Europa, utanför Europa eller kanske att åka tillbaka till Amerika.

Annons

Vad vill Ljungberg då?

- Han är väldigt öppen för allt.

När kan det bli klart med en ny klubb?
- Jag vet inte, först måste vi hitta en klubb. Det är inte raketforskning, jag kan bara säga var vi är just nu – och det är att vi pratar med tre-fyra klubbar och att det finns kanske tre-fyra klubbar till som kan bli inblandade.

Klubbarna ni pratar med – är något konkret?
- Det är inget som är konkret på något sätt ännu.

Sedan Ljungberg lämnade Arsenal 2007 har han representerar flera klubbar. Först gjorde han en sejour i West Ham, som han avslutade 2008. Därefter flyttade han till USA och började spela i MLS för Seattle Sounders. 2010 skrev han på för Chicago Fire, men där stannade han inte länge innan erbjudandet om Celtic dök upp.

Publicerad 2011-07-08 kl 12:08

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto