Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Bevakningen presenteras av

21 miljoner + Larsson = FCK:s slutbud?

Allsvenskan

Alexander Gerndt-affären varvas nu upp ytterligare. Nya uppgifter gör gällande att FCK kommit med ett starkt förbättrat bud: 21 miljoner plus Peter Larsson.
- Ni får som vanligt inga kommentarer, säger Helsingborgs sportchef Jesper Jansson.

Enligt uppgifter till Expressen lade FC Köpenhamn nyligen ett bud på 17 miljoner kronor plus Peter Larsson. Detta bud ska ha nobbats av Helsingborg.

Nu står det klart att FCK kommit med ett nytt och avsevärt förbättrat bud. Enligt en dansk källa till FotbollDirekt - med mycket god insyn i "FCK-Gerndt-affären" - har Köpenhamn nu höjt till 21 miljoner plus Larsson. Enligt källan ska detta också vara FCK:s slutgiltiga bud.

- Sa du 21 miljoner plus Larsson? Jaha, men som vanligt får ni "inga kommentarer" ifrån mig, säger Helsingborgs sportchef Jesper Jansson till FotbollDirekt.se.

- Vi kommenterar ingenting förrän det finns något att kommentera. Antingen kommer vi överens eller så gör det vi det inte. Vi får se vad som händer.

Annons

Janssons kollega i FCK, Carsten V. Jensen, är lika förtegen han.

Enligt våra uppgifter är detta ert sista bud - nu ligger bollen hos Helsingborg?

- Okej. Jag vet inte var ni har fått de här uppgifterna ifrån. Men jag kommer inte att kommentera någonting kring eventuella spelaraffärer. Det är vår policy i FCK, säger Jensen.

Men enligt vad FotbollDirekt erfar så har HIF:s höga prisbild nu fått FCK att titta på flera andra forwardsnamn utöver Gerndt.

En spelare som på sistone seglat upp som ett alternativ är Pape Paté Diouf från norska Molde. Diouf ligger tvåa i Tippeligans skytteliga och enligt fotbollssajten bold.dk är den senegalesiska anfallaren nu högintressant för FCK.

Carsten V. Jensen vill inte kommentera alternativa forwardslösningar men konstaterar att det finns andra spelare än Gerndt därute.

Annons

- Som klubbdirektör för FCK är det min uppgift att följa de mest intressanta spelarna i Skandinavien, som ju är vårt huvudsakliga upptagningsområde. Och det är klart att Alexander Gerndt är en av dessa. Men vi har koll på alla intressanta spelare. Vi kommer att annonsera när vi har värvat någon, var så säkra. Anton Zetterma

Publicerad 2011-07-11 kl 12:48
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto