Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Bevakningen presenteras av

Rangers ser redan stjärnstatus i Bedoya

Allsvenskan

Alejandro Bedoya nyligen klar för Rangers - men redan visar Rangers stora förväntningar på Örebros amerikan: ''Han har det där lilla extra och jag tror våra fans kommer att älska honom''.

Örebros Alejandro Bedoya blev nyligen överens med klassiska Glasgow Rangers när han skrev på ett kontrakt som börjar gälla från årsskiftet.
Det enda som återstår för att affären definitivt ska bli definitiv är ett arbetstillstånd i Storbritannien.

Men trots att Örebros Bedoya ännu inte är på plats i Skottland och inte Rangers-spelare fullt ut, så finns redan stora förväntningar på honom.
Hans landsman Maurice Edus övertygelse är stor om att Rangers gjort ett fynd.

- Får han bara arbetstillstånd så är jag övertygad om att han blir en stor succé, säger Maurice Edu till Rangers officiella hemsida.

Edu som spelar tillsammans med Bedoya i amerikanska landslaget tror han kommer att gå raka spåret in i Rangers när han väl i vinter tar steget över.

Annons

- Alejandro är en bra spelare, en attackerande yttermittfältare, det är en offensiv, livlig och energisk spelare, säger Edu till Rangers officiella websajt.

- Jag tror han kommer att bli en favorit hos våra fans. Det är definitivt en spelare som kommer att ge oss extra kvalité.

Och Edu lobbade hårt för klubben när duon var tillsammans under Gold Cup tidigare i somras. I flera samtal engagerade han sig för att Bedoya skulle välja spel i Glasgow,

- Jag berättade för honom hur det är att spela här. Jag berättade om fansen, om Old Firm-matcherna - men allt det där visste han ju redan om.

Publicerad 2011-07-25 kl 11:35

Årets fotbollsdeal!

Fotbollskanalen presenterar ett oslagbart erbjudande för dig som älskar fotboll. Nu kan du njuta av fotboll från några av världens bästa ligor och turneringar till ett extra bra pris på TV4 Play.

Streama alla matcher från UEFA Champions League, EM, Svenska Cupen, Allsvenskan & Superettan från discovery+, La Liga, Serie A och mycket mer för endast 299 kr/mån i 6 månader (ordinarie pris 399 kr/mån). Klicka här och använd koden PSSCFK.

I paketet TV4 Play+ Sport ingår även filmer, serier och underhållning för att förgylla dina dagar mellan matcherna.

ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto