Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

PSV tror att Toivonen stannar: "Vi har inga bud på honom"

Andra ligor och cuper

Juventus och Tottenham nämns bland intressenterna. Men ingen har bjudit på Ola Toivonen.
- Det är tyst på den fronten, säger PSV:s Pedro Salazar Hewitt till fotbollskanalen.se.

Som fotbollskanalen tidigare rapporterat följs svensken av scouter från ett flertal lag, efter sin fina fjolårssäsong. Med 15 mål slutade han sexa i skytteligan – och gjorde även bra ifrån sig under Europaspelet.

Enligt sin agent, Martin Dahlin, har Toivonen ögonen på sig från många håll, och engelska medier gör gällande att såväl Spurs som Juventus visat intresse. Men när fotbollskanalen.se hör sig för om läget hos PSV Eindhoven dementerar presschefen att en flytt skulle vara på gång.

- Vi har inte fått några bud på Ola under sommaren. Naturligtvis känner vi till skriverier och har läst en del artiklar i tidningarna, men ingenting stämmer. Det är bara rykten än så länge, säger presschefen Pedro Salazar Hewitt till fotbollskanalen.se.

Annons

Enligt honom vill PSV behålla forwarden så länge som möjligt – men mycket hänger på vad Toivonen själv har för planer.

- Självklart spelar det roll, men i nuläget finns ingenting att diskutera eftersom vi inte har något officiellt bud att ta ställning till. Däremot har Ola tidigare varit tydlig med att han trivs hos oss, och några andra signaler har han inte gett oss på senare tid, säger Salazar Hewitt.

Han vill stanna?
- Så har vi förstått det, ja.

Publicerad 2011-07-27 kl 17:22

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto