Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Bevakningen presenteras av

Gefle förlänger med Lantto

Allsvenskan

Jonas Lantto stannar i Gefle. Mittfältaren skrev i dag på ett långtidskontrakt med klubben - den fjärde spelaren på kort tid att göra just det.
– Vi är väldigt glada att vi lyckats förlänga med de här spelarna, säger Pelle Olsson.

I flera år har Jonas Lantto varit en viktig pjäs i Gefle. När klubben var nära att degraderas till Superettan förra året ryktades om att mittfältaren var på väg bort.

Men GIF klarade sig kvar och Lantto valde att stanna. Nu förlänger han sitt kontrakt med flera år, skriver klubben på sin hemsida. Därmed blir han den fjärde spelaren på kort tid att göra just det. De senaste veckorna har även Marcus Hansson, Emil Hedvall och Erik Törnros skrivit på nya avtal.

– Vi är väldigt glada att vi lyckats förlänga kontrakten med de här spelarna. De är alla viktiga spelare för framtiden. Jonas och Marcus är dessutom på väg att bli nya kontinuitetsbärare i klubben vilket vi ser som extra viktigt, säger tränaren och sportchefen Pelle Olsson till klubbens hemsida.

Annons
Publicerad 2011-08-02 kl 19:56
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto