Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Bevakningen presenteras av

Pavey Ljungskiles dröm – men återkomst inte aktuell

Allsvenskan

Kenny Pavey kan tänka sig att stanna i Sverige – trots att han med all förmodan lämnar AIK. Men någon comeback i Ljungskile blir det inte.
– Det kan jag dementera, säger LSK:s sportchef Lennart Göransson.

Kenny Paveys kontrakt med AIK går ut efter säsongen och guldhjälten har nobbat Solnaklubbens slutbud. Allt talar alltså för att publikfavoriten får leta sig till en ny klubb.

Att Pavey skulle återvända till Ljungskile – klubben han kom till 1998 och spelade i fram tills 2006 – lät i går inte alls omöjligt. Superettanklubben förhandlar nämligen med en allsvensk spelare på Paveys position – samtidigt som 31-åringen själv öppnat för att stanna i Sverige.

– Jag vill inte säga något namn, eller någon klubb. Han kan spela både ytterback och yttermittfältare, sa sportchefen Lennart Göransson till Bohusläningen på fredagen.

Annons

Men i dag står det klart att det inte blir någon återkomst i LSK.

– Det kan jag dementera direkt. Det hade varit en drömspelare för Ljungskile, en riktig vinstlott. Men så blir det inte, säger Göransson till FotbollDirekt.se.

Sportchefen vidhåller dock att ett allsvenskt namn är på ingång – precis nyligen inledda samtal till trots.

– Vi är i inledningen av snacket med den här klubben och hoppas att det är klart onsdag-torsdag. Vi är positiva till att värva honom.

Ljungskile var nära att värva Alusine Kamara från från Motala IF, men spelaren blev klar för Syrianska i onsdags. Däremot har en icke namngiven spelare från Sierra Leone tränat med laget i veckan. Enligt Bohusläningen handlar det om en anfallare som spelade sin senaste säsong i den tunisiska proffsligan.

LSK ligger nia i superettan på 26 poäng, lika många som Hammarby och Assyriska.

Annons
Publicerad 2011-08-13 kl 12:49
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto