Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Bevakningen presenteras av

AIK nobbar Brügges slutbud - Bangura kvar på Råsunda

Allsvenskan

AIK nobbar Club Brügges slutbud på Mohamed Bangura. Nu lämnar belgarna förhandlingsbordet.
- Jag kan bekräfta att AIK tackat nej, säger agenten Patrick Mörk till fotbollskanalen.se.

Som fotbollskanalen tidigare rapporterat har en rad klubbar intresserat sig för radarduon Teteh och Mohamed Bangura under våren och sommaren. Den förstnämnde såldes sedermera till turkiska Bursaspor – och när Club Brügge skickade ett flertal representanter till AIK:s möte med Norrköping på måndagskvällen såg även Mohamed ut att vara förlorad.

Men nu står det klart att stockholmarna nobbar Club Brügge. Enligt Fotbolls-Expressen ska budet ha legat kring 25 miljoner kronor – medan AIK inte ville sälja för mindre än 40 miljoner.

- Några summor eller specifika klubbar vill jag inte gå in på. Men däremot kan jag bekräfta att AIK sagt nej till ett bud, säger Patrick Mörk till fotbollskanalen.se.

Annons

Han tror därmed att Club Brügge väljer att backa. Någon ny framstöt är inte att vänta.

- Känslan är väl att den storyn är nedlagd just nu i alla fall, skulle jag tro.

Mörk berättar även att det i dagsläget inte finns något annat konkret intresse för Bangura – även om många europeiska lag fortsätter med att scouta honom. Särskilt besviken över den uteblivna flytten ska anfallaren heller inte vara.

- Mohamed är ju proffsig och förstår hur AIK resonerar. Den enkla sanningen är att både spelaren och klubben måste bli nöjda och i det här fallet stannade det på första etappen. Vi kom aldrig till Mohameds etapp. Det ska ju passa in för alla och nu blev det inte på det viset. Så han tar det coolt, säger Patrick Mörk.

Publicerad 2011-08-16 kl 21:53

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto