Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Premiär för Fotbollskanalen Europa - LIVE

Andra ligor och cuper

Efter en lång sommar är det på söndag äntligen dags för nypremiär av Sveriges bästa sportmagasin, Fotbollskanalen Europa. Det mesta är sig likt, men årets upplaga bjuder ändå på en del nyheter.

Den stora förändringen är naturligtvis att Johanna Garå tar plats i en av de gröna stolarna för att ge er alla snackisar från spanska La Liga. Har Mourinho blivit galen? Kan Malaga verkligen utmana Real och Barcelona? Vad händer med Barcas försvar om Pique går söner? Det är bara några av frågetecknen som Johanna ska räta ut i sin debut.

När det gäller Italien är det fortfarande Jesper Hussfelt som ska försöka bringa ordning i det kaos som är Serie A. I skrivande stund är det högst osäkert om det kommer att bli någon fotboll till helgen och vi ska naturligtvis försöka förklara varför spelarna hotar med strejk.

Annons

Olof Lundh håller fortsatt koll på Premier League där Londonlagen Tottenham och Arsenal ska försöka hejda Manchesterlagen City respektive Uniteds framfart. Utöver detta kan Lundh nu även titulera sig Bundesliga-expert då han kommer att hålla extra koll på Europas hetaste liga just nu. Där drabbar de förväntade topplagen Leverkusen och Dortmund samman på söndagen.

I övrigt får ni precis som vanligt de roligaste klippen, de snyggaste målen, fulaste tacklingarna och en genomgång av svenskarnas framfart i Europa. Men vi har ytterligare en nyhet för alla er som inte kan få nog av fotbollssnack. Efter varje tv-sändning kör vi vidare på nätet med Fotbollskanalen Europa - ”Fergie-time” där vi diskuterar ett aktuellt ämne så länge domaren tillåter. Vilka ämnen vi ska ta upp avgör ni genom att rösta på vår Facebooksida.

Annons

Fotbollskanalen Europa har nypremiär på Söndag klockan 23:10 i TV4.

Publicerad 2011-08-29 kl 00:11
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto