Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

AVSLÖJAR: Guidetti till Feyenoord

England

Enligt uppgifter till fotbollskanalen.se är John Guidetti klar för Feyenoord, och kommer inom kort presenteras av holländarna.

Feyenoord är på jakt efter John Guidetti. Klubbdirektören Martin van Geel och tränaren Ronald Koeman har båda sagt till Voetbal International att svensken är deras "förstaprioritet" när det gäller anfallsvärvningar. Det skulle i så fall handla om ett lån.

Guidetti var nära en övergång till Twente tidigare i sommar, men ändrade sig och skrev i stället på ett nytt kontrakt med Manchester City. Där har han många stora namn framför sig, bland annat har Edin Dzeko och Sergio Agüero gjort succé tillsammans på topp.

Feyenoord har tappat Luc Castaignos till Inter och Georginio Wijnaldum till PSV, och letar febrilt efter offensiva nyförvärv.

Annons

Och nu kan fotbollskanalen.se avslöja att Feyenoord har gjort klart med den svenske U21-anfallaren.
- Att det dröjt ända inpå transferfönstrets sista dagar har varit detaljerna i Guidettis personliga kontrakt, men nu är man överens, säger en källa till fotbollskanalen.se.

Manchester City och Feyenoord är överens om ett lån för hela säsongen och att ha möjligheten att bli utlånad var ett av villkoren för att John Guidetti skulle skriva på en kontraktsförlängning med Manchester City i somras.

På måndagen skrev Voetbal International att Guidetti satt på läktaren och tittade när Feyenoord mötte Heerenveen i Eredivisie på söndagen. När fotbollskanalen.se når Guidetti är han fåordig.
- Inga kommentarer, säger han.

Men nu är det ju bara ett par dagar kvar av transferfönstret, blir det någon utlåning överhuvudtaget?

Annons
- Inga kommentarer.

Publicerad 2011-08-30 kl 08:58

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto