Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Bevakningen presenteras av

Pappersstrul stoppar Banguras ersättare: "Sitter fast i Togo"

Allsvenskan

Han är tänkt som ersättare till succeduon Bangura. Men Lalawele Atakora missar mötet med Örebro – på grund av pappersstrul.
- Mer detaljer har jag inte, säger Andreas Alm till Expressen.

Den offensivt lagde mittfältaren värvades från Fredrikstad tidigare i somras, och hör till de spelare AIK hoppas ska fylla luckorna efter att Teteh och Mohamed Bangura sålts.

Men nu visar det sig att Atakora inte kan vara med i nästa allsvenska match, mot ÖSK. Orsaken är att han inte tillåts lämna hemlandet Togo och resa hem till Stockholm i tid för mötet, skriver Fotbolls-Expressen.se.

Detta trots att såväl arbetstillstånd som uppehållstillstånd uppges finnas på plats. AIK ska förgäves ha försökt att lösa situationen genom kontakt med ambassadpersonal på plats i Togos grannland Ghana.

- Lalawele sitter fast i Afrika och kommer inte därifrån. Det handlar om något pappersstrul och alla detaljer har jag inte.

Annons
- Men han kommer inte att spela matchen mot Örebro på måndag utan kommer hem tisdag, säger AIK:s tränare Andreas Alm till Fotbolls-Expressen.se.
Publicerad 2011-09-10 kl 14:10
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto