Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Bevakningen presenteras av

AIK:s glädje - Karlsson och Pavey tillbaka i derbyt

Allsvenskan

AIK får välkommen derbyförstärkning. Per Karlsson och Kenny Pavey gör comeback mot Dif.
- Det går åt rätt håll, säger Karlsson till fotbollskanalen.se.

Båda två har dragits med skadebekymmer den senaste tiden och värst har det varit för Paveys del. Engelsmannen sträckte baksidan av låret i somras och sedan förvärrades alltsammans på träning i mitten av augusti. Då trodde 32-åringen att han skulle vara tillbaka lagom till måndagens möte med ÖSK i allsvenskan, men det dröjer ett par veckor ytterligare.

- Som det ser ut nu blir det mot Djurgården (19 september). Det känns bättre och bättre. Jag längtar efter att få spela igen och derbyt kommer att bli en fantastisk match att komma återvända till, säger Pavey till fotbollskanalen.se.

Per Karlsson har haft problem med en sätesmuskel till och från den här säsongen, och en ny sträckning i slutet av augusti har hållit honom borta från allt spel på senare tid.

Annons

- Men nu är jag på gång och har kommit så pass långt med rehabiliteringen att det går att återuppta den vanliga träningen. Eftersom schemat är så tätt vet jag inte om jag hinner vara med mot Mjällby på torsdag, men i morgon mot Örebro blir det i alla fall inte.

Annars till derbyt åtminstone?
- Ja, så känns det ut nu i alla fall, säger Karlsson.

Publicerad 2011-09-11 kl 14:14

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto