Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Mancini hyllar Silva: ”Är lika bra som Xavi och Iniesta”

England

David Silva har varit navet i Manchester Citys superoffensiv. Då hyllas han av manager Roberto Mancini.
- Silva är en topp, toppspelare, säger han enligt the Guardian.

Manchester City har med sina fyra segrar och imponerande offensiv visat att man blir att räkna med i Premier League. Den store kreatören på Citys mittfält har varit spanjoren David Silva. Nu uttrycker manager Roberto Mancini sin förvåning över att Silva spelar i City, samtidigt som han hyllar spelgeniet.

- Silva är en topp, toppspelare. Jag vet inte varför han inte spelar i Barcelona eller Real Madrid, eftersom han är spanjor, men vi är glada att vi har honom här. Om han hade gått till Barca för två år sedan hade alla sagt att han är en av världens bästa spelare – och han är en av världens bästa spelare.

Annons

Mancini menar att det inte riktigt är rättvist att jämföra Silva med Cristiano Ronaldo eller Lionel Messi, men att han står sig väl i konkurrens med världens bästa på samma position.

- Han är annorlunda från Messi och Ronaldo eftersom de är anfallare och gör en massa mål, men jag tycker att han är lika bra som Xavi och Iniesta.

Publicerad 2011-09-12 kl 15:17
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto