Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Streama alla matcher från La Liga på TV4 Play

Barcelona skakas av internt bråk - Guardiola ovän med ordföranden

Spanien

Barcelona skakas av ett internt bråk. Klubbens ordförande Sandro Rosell hälsar inte ens på tränaren Pep Guardiola.

Sandro Rosell ligger bakom att hans företrädare Joan Laporta ställs inför rätta. Det har fått Pep Guardiola att rasa. Enligt spansk media är sprickan mellan ordföranden och tränaren ett faktum.

- Jag känner mycket med Laporta och tycker inte att han borde behöva stå ut med det här, mitt förtroende för honom är obegränsat, ska Barcelonas tränare Pep Guardiola ha sagt efter lördagens match mot Atlético Madrid.

Anledningen till att Laporta ställs inför rätta är på grund av oansvariga utgifter med Barcelonas pengar. Något av det första Sandro Rosell gjorde när han tog över som ordförande för klubben var att han lät medlemsstämman bestämma om man skulle ställa Laporta inför rätta på grund av oredovisade utgiftsposter för egen räkning ur klubbkassan.

Annons

Majoriteten röstade för att Laporta borde ställas inför rätta.

Pep Guardiola har valt att inte välja sida. Men efter lördagens match rann det över. Och enligt Marca hälsade inte Guardiola och Rosell på varandra när laget på tisdagen reste till Vitryssland för Champions League-mötet med Bate Borisov.

Publicerad 2011-09-27 kl 13:43

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto