Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Bevakningen presenteras av

Kalmar ger Mendes långtidskontrakt

Allsvenskan

Debut 2003. I klubben minst till 2015. Kalmar kan räkna in ännu en
trotjänare i leden. Daniel Mendes förlängde sitt kontrakt på fredagen.

Efter en kortare sejour utomlands, samt i Degerfors och AIK har Daniel Mendes blivit ett namn att räkna med hos Kalmar FF. Och han lär bli det också framöver, då han förlängde kontraktet med ytterligare fyra år på fredagen.
- Jag är jätteglad och det känns mycket bra. Kalmar FF har varit prioritet ett hela tiden och det ska bli fantastiskt roligt att få representera Kalmar i fyra säsonger till, säger Mendes om kontraktsförlängningen till kalmarff.se.

Någon tvekan från lagledningens sida var det heller inte.
- Med sin snabbhet och rörlighet passar Daniel väldigt bra i den roll som våra ytterforwards har. Dessutom är han väldigt professionell och omtyckt i föreningen, så vi är nöjda med att han blir kvar i Kalmar i ytterligare ett antal säsonger, säger klubbchefen Svante Samuelsson.

Annons

Så här långt har Mendes stått för 75 matcher och 20 mål i allsvenskan i Kalmars tröja.
- Jag ser nu fram emot många roliga år framöver, säger Mendes.

Publicerad 2011-09-30 kl 14:07

Årets fotbollsdeal!

Fotbollskanalen presenterar ett oslagbart erbjudande för dig som älskar fotboll. Nu kan du njuta av fotboll från några av världens bästa ligor och turneringar till ett extra bra pris på TV4 Play.

Streama alla matcher från UEFA Champions League, EM, Svenska Cupen, Allsvenskan & Superettan från discovery+, La Liga, Serie A och mycket mer för endast 299 kr/mån i 6 månader (ordinarie pris 399 kr/mån). Klicka här och använd koden PSSCFK.

I paketet TV4 Play+ Sport ingår även filmer, serier och underhållning för att förgylla dina dagar mellan matcherna.

ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto