Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Bevakningen presenteras av

Celiks agent till Köpenhamn - träffar Bröndby

Allsvenskan

Mervan Celik jagas av flera internationella storklubbar. Nu verkar danska Bröndbyligga närmast till hands. I veckan ska Celiks agent träffa klubben för ett möte.

Av allt att döma lär U21-landslagsmannen Mervan Celik lämna Gais och allsvenskan efter säsongen.
Flera europeiska klubbar, däribland Liverpool, Espanyol och Werder Bremen har tidigare i veckan rapporterats vara intresserade av svenskens tjänster.
Det har också ryktats om att Celik redan har nobbat danska Bröndby, något som nu inte verkar stämma.

– Jag ska faktiskt träffa Bröndby någon av de närmsta dagarna för att diskutera olika saker. Men om det kommer handla om Mervan, det vill jag inte uttala mig om, säger agenten Hasan Cetinkaya till bold.dk.

– Jag vet att Bröndby har följt Mervan och sett flera av hans matcher under säsongen.

Annons

Celik har under året imponerat stort i U21-landslaget med tre mål på fem matcher. I allsvenskan är han uppe i 14 mål, flest av alla seriens mittfältare.
Tillsammans med agenten Cetinkaya har Celik snart ett angenämt beslut att fatta.
– När säsongen är slut sätter vi oss ned och tittar på vad som är bäst för Mervan. Den danska ligan är bra och Bröndby är en stor klubb, men om det är rätt steg för Mervan är för tidigt att säga, säger agenten.

En viktig faktor i Celiks klubbval kommer bli utvecklingsmöjligheten.

– Vi tittar mycket på framtiden och det viktigaste är att han kommer till en klubb där tränaren tror på honom och att han kommer till en bra miljö. Det är många klubbar som följer Mervans situation, säger Cetinkaya.

Publicerad 2011-10-06 kl 12:49
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto